SimpleGallery Random

2illallisella
ikkunalla
1Valmiina kokoukseen
4kokoustila
3kukka
2kukka

Text/HTML


JUHLAT RAVINTOLA MYLLÄREISSÄ

 

Juhlat, niin pienet kuin suuret, järjestät vaivattomasti Ravintola Mylläreissä!
Takaamme ammattitaitoisesti järjestetyt juhlat, jossa sinä voit nauttia tunnelmasta ja me hoidamme muun!

Tilat

Juhlimaan mahtuu yhteensä jopa 250 henkilöä kahteen kerrokseen. Yläkerrassa voidaan järjestää 150:n hengen tilaisuuksia, mutta tila on myös jaettavissa. Alakertaan mahtuu ruokailemaan noin 80 henkeä. Lisäksi meiltä löytyy intiimi pikkukabinetti, jossa mahtuu aterioimaan 16 henkeä. Molemmissa kerroksissa on myös käytettävissä piano. Juhlat voivat jatkua tiloissamme aina kello 02.00 saakka, joten nämä juhlat eivät ainkaan lopu kesken parhaan menon ja meiningin. Näet kaikki vaihtoehtoiset tilamme täältä >>

Ruoka ja juoma

Valmistamme kaiken ruokamme käsityönä ravintolassamme laadukkaista raaka-aineista. Menuissamme maistuvat skandinaaviset maut välimerellisillä vivahteilla, mutta voimme toki suunnitella teille myös juuri omaa makumaailmaa miellyttävän kokonaisuuden.

Ravintola Mylläriessä on A-oikeudet ja viinilistamme on valikoitu menuihimme sopivaksi. Yli 20 hengen ryhmille meillä on tarjolla maistuvia noutopöytiä, joihin voit tutustua täällä. >>

Ohjelma

Kauttamme saatavilla myös ohjelmapalveluita piristämään juhlaanne. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Tapahtumatuotanto Voltti on ollut toteuttamassa monta onnistunutta tilaisuutta kanssamme. Heidän kauttaan saatavilla viihdyttäjäksi esimerkiksi trubaduuri, mentalisti tai vaikkapa taikuri? Kysy lisää numerosta 040 580 7971 / Niina Seppänen, Voltti Oy tai sähköpostitse: niina@tapahtumatuotantovoltti.fi.

 

Ravintolassamme voi myös ratkaista murhamysteereitä. Murhamysteeri on uuden ajan elämysohjelma, jonka tavoitteena on tempaista vieraat pois arjesta ja heittää heidät keskelle täysin toisenlaista todellisuutta. Murhamysteeri ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus, vaan ennen kaikkea todella hauskaa ja osallistavaa ajanvietettä, jossa vieraat pääsevät näyttämään todelliset kyntensä ilman sen vakavampia seuraamuksia. Murhamysteeri-illallisten ohjelmapuolesta vastaa Tuoni Studiot Oy, tiedustelut: p. 044-333 7235.

Tuoni Studiot           

Mylläreiden myyntipalvelu

Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin järjestetään teille yhdessä ikimuistoiset, omannäköiset juhlat.

myynti@myllarit.fi tai 020-7739 444